Læs mere om buketter

 

Vores utrolig dygtige blomsterdekoratører laver buketter til enhver lejlighed. Der er mange situationer, hvor det er meget passende at give en buket. Blandt andet ved nyansættelse, her er det en god idé at tage imod medarbejderen med en fin velkomstbuket. Det kan også være, hvis en medarbejder har jubilæum, her kan man måske spendere lidt ekstra på en loyal medarbejder og få en af vores lidt mere eksklusive buketter.

Nogle gange vil man også gerne bare sige tak for en god indsats til en effektiv medarbejder, også her vil en buket være på sin plads. Der er ikke nogle begrænsninger for, hvornår det giver mening at udtrykke taknemmelighed, medfølelse eller lykønske. Særligt ved en medarbejders jubilæum er det altid sødt at give en jubilæumsbuket.

Hos Terje Valsø mener vi at blomster spreder glæde, og vores smukke buketter er ingen undtagelse. Find inspiration under de forskellige kategorier og lad os høre fra dig. I er altid velkomne til at ringe til os eller udfylde bestillingsformularen, så skal vi nok sørge for at buketten kommer til at passe rigtig godt til modtageren. Vi leverer også med glæde en eller flere faste buketter til virksomheder. Der er mange firmaer, som har en reception, kantine, mødelokaler, gange, opholdsrum eller kontorer, som godt kunne bruge en frisk buket hver mandag.