Om Terje valsø Indendørsbeplantning

Terje Valsø Indendørsbeplantning blev stiftet i 1974. Siden da har virksomheden været blomsterleverandør og ydet indendørsbeplantning til erhvervslivet. Hos Terje Valsø Indendørsbeplantning beskæftiger vi os med alt inden for  buketter, blomster, dekorationer, planter, plantekrukker, kontorbeplantning og pasningsaftaler.

Planter til erhverv 

En stor del af vores service består i at levere og passe planter for virksomheder. Det er meget vigtigt for os, at kvaliteten på de planter vi leverer er helt i top. Når vi leverer planter til erhverv, er det vores fornemmeste opgave, at disse holder sig pæne og sunde så længe som muligt. Derfor er det i vores helt klare interesse, at man indgår en aftale om planteservice, så vi har mulighed for at passe jeres planter på kontoret og sikre kvaliteten bibeholdes. 

Personlig planteservice

Samarbejdet med vores kunder bygger på en personlig kontakt og tillid, som vi vægter højt. Vi gør en dyd ud af at opfylde jeres specifikke ønsker for jeres kontorbeplantning, herunder både planter, krukker og buketter. Vi vil altid være med fra start, og har en stor interesse i at se, hvordan jeres lokaler er, for at kunne rådgive jer bedst muligt. Det er også muligt, at vi kommer ud for at give et uforpligtende tilbud på renovering af eksisterende planter. Ønsker I udelukkende nybeplantning, men ingen aftale om planteservice, leverer vi naturligvis samme rådgivning i denne forbindelse. Vores klare anbefaling vil dog altid være, at man indgår en pasningsaftale med os, så I har kompetente gartnere til at passe jeres planter og på den måde sikre, at levetiden af planterne forlænges, og at planterne altid fremstår flotte og indbydende. 

Buketter til erhvervslivet

Vi leverer buketter på firmaadresser til hele storkøbenhavn. En buket er altid god i en masse forskellige anledninger. Særligt ved nyansættelser er det en fin gestus at give medarbejderen en velkomstbuket. Medarbejderen føler sig værdsat når de modtager en buket for eksempel i anledning af familieforøgelse, for at ønske medarbejderen god bedring. Når en medarbejder har jubilæum vil det også altid være flot at give en prangende jubilæumsbuket og på den måde takke for en god indsats.
En mandagsbuket leveret fra Terje Valsø Indendørsbeplantning er en god start på ugen. Buketten bliver leveret mandag morgen, og pryder firmaet gennem hele ugen. En mandagsbuket bliver som udgangspunkt bundet i årstidens farver og holdbare blomster, men det er muligt at tilpasse jeres individuelle ønsker og behov.

Terje Valsø Indendørsbeplantning er medlem af Euroflorist, som er Europas største netværk af florister, og kan på den måde sørge for, at buketten bliver leveret, hvorend det måtte være i indland eller udland.