Indendørsbeplantning

Indeklimaet på en arbejdsplads er vigtigt for, at der er et godt arbejdsmiljø. Både medarbejdere og firmaets gæster vil føle sig godt tilpas i firmaets rammer, når der er flot kontorbeplantning. Vi vil altid starte vores samarbejde med jer, med en gennemgang af jeres lokaler, og på den måde kunne rådgive jer bedst muligt til jeres ideelle indendørsbeplantning.

Vi skræddersyer en individuel aftale om planteservice

For et firma er det altid en rigtig god idé at indgå en pasningsaftale med os. I vil blive tilknyttet en fast gartner, som ugentligt, eller efter aftale, kommer og passer og vander jeres planter på kontoret. Det er meget attraktivt for et firma at indgå en sådan aftale om planteservice, fordi man på den måde ikke behøver tænke over, hvordan planterne trives, for der kommer en kompetent gartner og tager sig af dem. Man sikrer på den måde, at planterne bliver passet som de skal, og det eneste I selv skal, er at nyde jeres kontorbeplantning og smukke planter og krukker. En aftale om planteservice bliver skræddersyet lige til jer, så det passer til jeres behov for indendørsbeplantning.

Der er ingen begrænsning for, hvordan lige netop jeres aftale om planteservice vil kunne udforme sig, idet vi altid er åbne over for at indgå en pasningsaftale, som passer lige til de ønsker I har. Jeres kontorbeplantning skal jo afspejle jeres firmas image, og det er vores fornemmeste opgave at sikre, at I bliver fuldt ud tilfredse med jeres indendørsbeplantning, og derfor skal jeres aftale om planteservice også passe lige til jer. Vi står klar til at tage os af jeres indendørsbeplantning. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Kontakt os